به گزارش باشگاه خبرنگاران کرمانشاه
بدن هنگام افطار نیاز فوری به منابع سهل الوصول انرژی دارد و این نیاز برای سلول های بدن به خصوص مغز و سلولهای عصبی ضروری است.در همین راستا خرما، کشمش و عصاره میوه جات یا افزودن یک قاشق چایخوری عسل به شیر یا چای، منابع کربوهیدرات های ساده هستند که می توانند سطوح پایین قند خون را به سطح طبیعی برسانند.
همچنین مصرف آب میوه تازه و سوپ به تعادل آب و مواد معدنی بدن کمک می کند.
توصیه میشود فاصله زمانی 20 تا 30 دقیقه ای بین افطار و صرف شام در نظر گرفته شود تا بدن بتواند خود را برای پذیرش غذاهای پرحجم آماده کند./س