پروین میر میران متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار کلينيک باشگاه خبرنگاران گفت: پیشنهاد ما در ماه مبارک رمضان مصرف الگوی تغذیه سالم و مفیدی است که کمتر باعث کاهش کالری در افراد شده است.
وی با رعایت الگوی سالم با توجه به فاصله زمانی آن در ماه مبارک رمضان نسبت به طول سال و جبران این مواد غذایی اشاره کرد و گفت: با توجه به ساعات طولانی 14 تا 15 ساعت در طول روزه داری باید از الگوی زیر استفاده کرد: مصرف تدریجی مایعات فراوان در فاصله زمانی بین افطار تا سحر که شامل: آب نوشیدنی سالم، شربت های سنتی کم شیرین، همچون خاکشیر، سکنجبین و مصرف میوه های آبدار(هندوانه، طالبی) تا این الگوی 8 لیوان آب در طول روز تامین شود.