مورد بازدید از مراکز توزیع فرآورده‌های دامی در فهرج رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان فهرج گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون در 480 مورد بازدید از مراکز عرضه فرآورده‌های خام دامی 89 کیلوگرم فرآورده خام غیر بهداشتی ضبط و معدوم شده است.

به گزارش گروه استان هاي باشگاه خبرنگاران ،‌ مهدی بمان‌دشتی امروز در فهرج اظهار داشت: از آن جا که مصرف فرآورده‌های خام دامی، گوشت سفید، گوشت قرمز و ... در ماه مبارک رمضان افزایش می‌یابد، دامپزشکی با افزایش نظارت بر مراحل تهیه و توزیع فرآورده‌های خام دامی سالم و مراکز عرضه، سلامت افراد را تامین می‌کند.

وی افزود: شبکه دامپزشکی شهرستان فهرج در ایام ماه مبارک رمضان به صورت روزانه بر نحوه تهیه، نگهداری و توزیع  فرآورده‌های خام دامی مصرفی نظارت دارد. 

بمان‌دشتی با تاکید بر تهیه گوشت مورد نیاز از مراکز معتبر تحت نظارت دامپزشکی از مردم خواست، هنگام خرید به سلامت گوشت، رنگ، بو و ... توجه و از خرید گوشت بدون مهر یا لیبل مخصوص دامپزشکی و یا بسته‌بندی بهداشتی خودداری و در هنگام خرید به تاریخ تولید و انقضای آن توجه کنند.

وی گفت: مراکز عرضه مرغ، ماهی، تخم‌مرغ، قصابی‌ها، رستوران‌ها، چلوکبابی‌ها، سردخانه‌ها و ... از اماکن زیر پوشش دامپزشکی هستند.

بمان‌دشتی بیان داشت: شبکه دامپزشکی شهرستان فهرج از ابتدای سال جاری تاکنون در 480 مورد بازدید از مراکز عرضه فرآورده‌های خام دامی 89 کیلوگرم فرآورده خام غیر بهداشتی و تاریخ گذشته ضبط و معدوم کرده است.

وی به مردم توصیه کرد، در صورت مواجهه با هرگونه تخلف توسط توزیع کنندگان مواد خام دامی به شبکه دامپزشکی مراجعه یا با شماره تلفن 03464360221 تماس برقرار کنند./ج1

برچسب ها: دام ، گوشت ، رمضان
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.