به گزارش باشگاه خبرنگاران خوزستان، ˈحلیم کوتیˈ سطح زیرکشت انگور در استان خوزستان را دو هزار و 140هکتار عنوان و پیش بینی کرد از این میزان سطح زیرکشت 9 هزار و 360تن محصول برداشت شود.
وی میانگین برداشت انگور را در هر هکتار پنج تن و 200کیلوگرم عنوان کرد و افزود: به علت بارور شدن باغات جدید و انجام امور اصلاحی در باغات قدیم ، باردهی تاکستان های استان امسال نسبت به پارسال حدود 80درصد افزایش داشته است.
بیشترین سطح تاکستان های استان خوزستان در مناطق اهواز ، ایذه ، شادگان ، آبادان ، دزفول و رامهرمز متمرکز می باشد.
ارقام انگور در استان خوزستان اکثراˈ از نوع سلطانی ، عسکری ، یاقوتی و شاهرودی می باشد.
مجموع تولیدات زراعی ، باغی ، دامی و شیلاتی در استان سالانه حدود 2/14میلیون تن می باشد.
استان خوزستان با تولید سالانه 13درصد محصولات زراعی و باغی ، جایگاه نخست را در کشور دارا می باشد.
گندم ، برنج ، ذرت ، نیشکر ، حبوب ، خرما ، انواع مرکبات ، زیتون و دانه های روغنی و صیفی جات از تولیدات مهم استان خوزستان به شمار می رود./س