با موافقت دولت، آیین‌نامه اجرایی بند(ز) ماده(3) و مواد(7)، (8) و (9) قانون دامپزشکی کشور-مصوب 1350- برای اجرا ابلاغ شد.

به گزارش حوزه دولت باشگاه خبرنگاران به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی دولت، هیئت وزیران بنا به پیشنهاد وزارت جهاد کشاورزی و به استناد بند(ز) ماده(3) و مواد(7)، (8) و (9) قانون دامپزشکی کشور-مصوب 1350- آیین‌نامه اجرایی آن را تصویب کرد.
 
بر این اساس، تاسیس و بهره‌برداری واحدهای تولیدکننده دارو و مواد مصرفی در امور دامپزشکی مستلزم اخذ پروانه مربوط از سازمان دامپزشکی کشور در هر یک از مراحل تاسیس و بهره‌برداری، با رعایت کلیه دستورالعمل‌ها و ضوابط فنی سازمان دامپزشکی کشور است.
 
همچنین تولیدکننده دارو و مواد مصرفی در امور دامپزشکی موظف است برای اخذ پروانه ساخت هر قلم از مواد مصرفی با رعایت ضوابط و مقررات فنی ابلاغی از سوی سازمان دامپزشکی کشور اقدام به اخذ موافقت اولیه سازمان دامپزشکی کشور برای ایجاد خط تولید از طریق بازدید و تایید کارخانه مورد نظر توسط سازمان دامپزشکی کشور، ارائه پرونده کامل اطلاعات فرآورده نهایی و معرفی مواد اولیه مورد نظر، به همراه فرمول ساخت و سایر اطلاعات مورد نیاز به سازمان دامپزشکی کشور، تولید آزمایشی محصول مورد نظر تحت نظارت سازمان دامپزشکی کشور، انجام بررسی‌های آزمایشگاهی و مطالعات صحرایی مورد نیاز و تایید نتایج از سوی سازمان دامپزشکی کشور کند.
 
بر اساس این مصوبه، به منظور تضمین بی‌خطری و اثربخشی دارو و مواد مصرفی در امور دامپزشکی، ورود و صدور این اقلام، علاوه بر رعایت الزامات مراجع بین‌المللی ذیربط، مستلزم اخد مجوزهای مربوط از  سازمان دامپزشکی کشور است که برای مدت معین صادر می‌شود.
 
دولت، سازمان دامپزشکی کشور را موظف کرده است؛ هر ساله ضوابط، شرایط و شیوه‌نامه‌های مورد نیاز برای ورود و صدور دارو و مواد مصرفی در امور دامپزشکی، تخم مرغ نطفه‌دار، اسپرم دام، فرآورده‌های خام دامی، مواد غذایی متراکم و مکمل‌های غذایی وارداتی و صادراتی را به‌روز رسانی و اعلام کند.
 
همچنین سازمان دامپزشکی کشور موظف است؛ در کلیه مبادی ورودی رسمی کشور، اقلام دارو و مواد مصرفی در امور دامپزشکی، تخم مرغ نطفه‌دار، اسپرم دام، فرآورده های خام دامی، مواد غذایی متراکم و مکمل‌های غذایی وارداتی و صادراتی را با رعایت مقررات قانونی به کشور وارد می‌شوند، قبل از صدور مجوز ترخیص، مورد بازرسی و نمونه‌برداری‌های لازم قرار دهد.
 
بر این اساس، چنانچه سازمان دامپزشکی کشور تولید یا واردات دارو و مواد مصرفی در امور دامپزشکی را دارای اثرات زیانباری برای سلامت انسان، حیوان و گیاه تشخیص دهد، مجاز است پروانه ساخت یا مجوز ورود مربوط را برای زمان مشخصی که اعلام می‌کند، لغو کند.
 
اشخاص متقاضی دریافت پروانه اشتغال به عنوان مسئول فنی واحدهای مشمول این آیین‌نامه، باید دارای دانشنامه معتبر دکتری عمومی یا تخصصی دامپزشکی(حسب نیاز بنا به تشخیص سازمان دامپزشکی کشور)، عضویت در سازمان نظام دامپزشکی جمهوری اسلامی ایران، عدم سوء پیشینه کیفری، نداشتن هیچگونه پروانه یا مجوز اشتغال مشابه دیگر از سازمان دامپزشکی کشور و سایر مراجع، عدم اشتغال در دستگاه ها و سازمان های دولتی اعم زا لگشری و کشوری و موسسات آموزش عالی، کسب امتیاز آموزشی و سابقه کار لازم برای اشتغال در موقعیت شغلی مورد نظر برای ضوابط اعلامی سازمان دامپزشکی کشور و با معرفی سازمان نظام دامپزشکی باشند.
 
بر اساس این مصوبه، شیوه نامه، ضوابط و مقررات مربوط به صدور و تمدید پروانه های تاسیس، بهره برداری، ساخت، پخش، فروش، ورود و صدور، ظرف مدت سه ماه از تاریخ تصویب، توسط سازمان دامپزشکی کشور تهیه و ابلاغ می شود.
 
این مصوبه از سوی محمدرضا رحیمی؛ معاون اول رئیس جمهور برای اجرا ابلاغ شده است.
انتهاي پيام/
برچسب ها: دولت ، تاسیس ، مجوز ، تصویب
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار