به گزارش
گروه وبگردي باشگاه خبرنگاران ؛ "شهریار نوریالاصل"، مسمومیتهای غذایی، مسمومیتهای دارویی، مسمومیت با سموم نباتی و مسمومیت ناشی از خوردن نفت و بنزین را از جمله مسمومیتهای گوارشی ذکر کرد.وی با بیان اینکه برخوردهای امدادی در هریک از موارد مسمومیتهای گوارشی متفاوت است، اظهار کرد: در مسمومیتهای غذایی در صورت دسترسی میتوان از شربت «اپیکا» استفاده کرد و موجب ایجاد حالت تهوع در مصدوم شد.
این کارشناس امداد و نجات، افزود: چنانچه این شربت در دسترس نبود میتوان از محلول یک قاشق چایخوری نمک در نصف لیوان آب سرد استفاده کرد و بدین وسیله حالت تهوع را ایجاد کرد.
به گفته نوریالاصل در مسمومیتهای ناشی از خوردن نفت و یا بنزین به هیچ وجه نباید مصدوم را وادار به استفراغ کرد، زیرا در این موارد بالا آوردن نفت و بنزین بلعیده شده موجب سوختگی تارهای صوتی خواهد شد.
وی افزود: بهتر است در این موارد تکه یخی را در کیسه فریزر گذاشته، آن را در پارچهای قرار داده و در زیر دنده سمت چپ بر روی معده فرد مصدوم قرار دهیم، تا با سرد کردن معده مانع از ایجاد حالت تهوع در مصدوم شویم و پس از آن به سرعت باید مصدوم را به مراکز درمانی انتقال داد.
این کارشناس امداد و نجات همچنین در خصوص مسمومیتهای پوستی نیز اظهار کرد: در مسمومیتهای پوستی به طور مثال در صورت ریختن پودرهای شیمیایی بر روی بدن افرادی که در آزمایشگاه کار میکنند، باید قبل از شست و شوی پوست، مواد شیمیایی را با برس از روی پوست پاک کرده و سپس اقدام به شت و شوی پوست کنیم.
منبع: ايسنا
من صبح زود میک زدم به شینگ که گازوئیل بیاد باک تراکتور رو پر کنم حدودا یه لیوانی رفت تو حلقم!!!
هیچی دیگه ..الان به جا تراکتور گاوآهن رو بستم به خودم و دارم شخم میکنم
فقط یک سوال اینکه ایا کسی که نفت خورده نفس تنگ میشود یا نه