به گزارش
گروه استانهای باشگاه خبرنگاران ، محمدحسن اکبریمطلق صبح امروز در مراسم افتتاحیه گروه همیار گل عفاف بیرجند اظهار کرد: در این مرکز پنج سرپرست خانوار به فعالیت خیاطی مشغول هستند.
وی با بیان اینکه برای راهاندازی این مرکز 18 میلیون تومان هزینه شده است، ادامه داد: طبق برنامه پنجم توسعه ماده 139 باید سالانه 10 درصد از افراد زیرپوشش دستگاههای حمایتی از چرخه حمایت خارج شوند.
طراحی تعاونی ملی توسط بهزیستی
مدیرکل بهزیستی خراسان جنوبی از وجود فرمولهای مختلف در چرخه اشتغال این سازمان خبر داد و اذعان داشت: هر فرد براساس توان و ظرفیتهای خود در حرفه خاصی مشغول به کار میشود.
اکبریمطلق با بیان اینکه برای مشاغل خانگی طرح پشتیبان در قالب تعاونی طراحی شده است، تصریح کرد: تعاونی ملی توسط بهزیستی طراحی شده است.
وی تعاونیها را نمونهای از گروههای همیار دانست و یادآور شد: در کنار مددجویان زیرپوشش که در این مراکز مشغول میشوند، کارفرمایان نیز وجود دارند.
فعالیت 35 گروه همیار در خراسان جنوبی
مدیرکل بهزیستی خراسان جنوبی با بیان اینکه تهیه مواد اولیه و تهیه طرحهای گذشته بر عهده بهزیستی بود، متذکر شد: شاغلان در این حوزهها از بیمههای خویشفرمایی و کارفرمایی بهرهمند هستند.
اکبریمطلق افزود: در این بیمهها 20 درصد حق کارفرما و سه درصد خویشفرمایی است.
وی از راهاندازی 35 گروه همیار در استان خبر داد و اضافه کرد: با اجرای این طرح جمع زیادی از سرپرستان خانوار به سرحد توانمندسازی میرسند.
خودکفایی 175 زن سرپرست خانوار در خراسان جنوبی
مدیرکل بهزیستی خراسان جنوبی از خودکفایی 175 زن سرپرست خانوار در استان خبر داد و گفت: این افراد از طریق گروههای همیار به خودکفایی رسیدهاند.
اکبریمطلق با بیان اینکه علاوه بر سرمایه اولیه در صورت نیاز سرمایه مورد نیاز برای کار مددجویان نیز تامین میشود، ادامه داد: هر فرد براساس میل و علاقهاش به مشاغل خانگی هدایت میشود.
وی هزینههای آموزشی مددجویان را بر عهده بهزیستی دانست و اذعان داشت: سرپرستان خانوار میتوانند در رشتههای خیاطی، شیرینیپزی و قارچ نیز فعالیت کنند.