به گزارش باشگاه خبرنگاران کرمانشاه
صفدر
رستمی گفت: مساحت مفید سالن های پرورش قارچ استان
3.2 هکتار است.
وی اظهار کرد کرد: هم اکنون 13 واحد صنعتی مکانیزه و 15 واحد نیمه صنعتی یا سنتی
پرورش قارچ در استان کرمانشاه وجود دارد و واحد های فعال صنعتی پرورش قارچ استان
در شهرستان های کرمانشاه، صحنه، کنگاور و روانسر می باشد.
وی مجتمع در حال ساخت پرورش قارچ ماهیدشت با مساحت 9 هکتار را یکی از پروژه های
قابل توجه استان دانست و تاکید کرد: تمامی زیرساخت های لازم این پروژه نظیر آب،
برق و گاز تامین شده و این پروژه در حال واگذاری به دانش آموخته گان رشته کشاورزی
است.
ظرفیت تولید قارچ سالانه این پروژه سه
هزار تن می باشد و با وارد شدن آن به چرخه تولید، میزان تولید قارچ سالانه استان
افزایش چشمگیری خواهد یافت و به حدود چهار و نیم تن در سال خواهد رسید.
وی سرانه مصرف قارچ در استان کرمانشاه را 130 گرم عنوان و گفت: سرانه مصرف قارچ در
کشور 150 گرم و در جهان چهار تا پنج کیلوگرم می باشد.
وی گفت: قارچ به صورت خام، پخته، خورش، کنسرو، مربا، سوپ، ترشی و... مورد استفاده
قرار می گیرد.
افزایش تعداد واحد های پرورش قارچ، ارائه تسهیلات به متقاضیان را از جمله برنامه
های سازمان جهاد کشاورزی در راستای افزایش تولید قارچ در استان است. /س