به گزارش
گروه استانهای باشگاه خبرنگاران ، محمدحسن اکبریمطلق صبح امروز در مراسم افتتاحیه مرکز سرپایی ترک اعتیاد زندگی اظهار داشت: بهزیستی خراسان جنوبی در دو سال گذشته هشت درصد از مردم را زیرپوشش قرار داده است.
وی با بیان اینکه این میزان در سال جاری به 16 درصد رسیده است، ادامه داد: بهزیستی هم در حوزه پیشگیری و هم در حوزه درمان فعالیت میکند.
بهرهمندی 137 هزار نفر از خدمات بهزیستی
مدیرکل بهزیستی خراسان جنوبی از بهرهمندی 137 هزار نفر در سال گذشته از خدمات حوزههای پیشگیری و درمان بهزیستی استان خبر داد و ابراز داشت: رتبه بهزیستی استان در حوزه درمان 68 درصد است.
اکبریمطلق میانگین مشارکت بهزیستی در حوزههای پیشگیری و درمان را 72 درصد دانست و یادآور شد: همچنین رتبه بهزیستی استان در حوزه پیشگیری 72 درصد است.
وی از وجود 29 مرکز سرپایی ترک اعتیاد در خراسان جنوبی خبر داد و متذکر شد: این مرکز در دو نوبت صبح و عصر فعال است.
فعالیت 12 مرکز سرپایی ترک اعتیاد در بیرجند
مدیرکل بهزیستی خراسان جنوبی با بیان اینکه این مرکز در شیفت صبح ویژه بانوان است، تصریح کرد: شیفت بعدازظهر هم بانوان و هم آقایان پذیرش میشوند.
اکبریمطلق از آمادگی و مشارکت بهزیستی برای راه اندازی کمپ ترک اعتیاد بانوان در استان خبر داد و افزود: در بیرجند 12 مرکز سرپایی ترک اعتیاد فعال است.
وی از توزیع عادلانه حوزههای پیشگیری و درمان بهزیستی در شهرستانهای استان خبر داد و اضافه کرد: در هر شهرستان براساس جمعیت این حوزهها وجود دارد.
هزینهکرد 10 میلیون تومانی برای افتتاح مرکز زندگی بیرجند
مدیرکل بهزیستی خراسان جنوبی با بیان اینکه برای راهاندازی اولیه این مرکز 10 میلیون تومان هزینه شده است، گفت: امید است بتوانیم در این زمینه موفق باشیم.
اکبریمطلق متذکر شد: پرداخت 50 درصد هزینه پذیرش مریضان توسط بهزیستی صورت میگیرد که پزشکان میتوانند با راهاندازی این مراکز این مبلغ هزینه پذیرش را از بهزیستی دریافت کنند.
وی اذعان داشت: سالانه به صورت میانگین 40 تا 50 میلیون تومان برای مراکز سرپایی ترک اعتیاد هزینه میشود.