یک کارشناس تغذیه گفت: افطار خود را با مایعات ولرم باز کنید و از آشامیدن نوشیدنی بسیار سرد که به معده شوک وارد کند، پرهیز کنید.

به گزارش باشگاه خبرنگاران کرمانشاه


عاطفه نادری گفت: بین زمان افطار تا شام حداقل باید نیم تا یک ساعت فاصله بیفتد.

وی با بیان اینکه افطار را باید با شیرینی های طبیعی باز کرد، گفت: فرد روزه دار می تواند با دو عدد خرما و یک قاشق کشمش روزه خود را افطار کند.

این کارشناس تغذیه با تاکید بر اینکه در زمان افطار نباید بلافاصله از انواع نوشیدنی و خوردنی استفاده کرد، ادامه داد: به افراد روزه دار استفاده از قند های اشباع شده در هنگام افطار توصیه نمی کنیم.

وی خاطرنشان کرد: حلوا تهیه شده با آرد سبوس دار با شیرینی ملایم در حد یک کاسه نیز می تواند افطاری مناسبی باشد.

نادری با تاکید بر پرهیز از وعده های سنگین و چرب غذایی در هنگام شام و سحری، افزود: بهتر است روزه داران در وعده شام غذاهای سبک همراه با نان استفاده کنند و در غذاهای برنجی را بیشتر در وعده سحری خود قرار دهند.

وی اضافه کرد: باید در وعده های افطار و بخصوص وعده سحری تمامی گروه های غذایی گنجانده شود تا نیازهای ضروری بدن در طول روز تامین شود.

این کارشناس تغذیه گفت: برای اینکه روزه دار در طول روز کمتر دچار تشنگی شود علاوه بر مصرف مایعات از زمان افطار تا سحر، باید حتما از میوه و سبزیجات به اندازه کافی استفاده کند./س

برچسب ها: کرمانشاه ، تغذیه ، افطار
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.