به گزارش باشگاه خبرنگاران کرمانشاه
عاطفه نادری گفت: بین زمان افطار تا شام حداقل باید نیم تا یک ساعت
فاصله بیفتد.
وی با بیان اینکه افطار را باید با شیرینی های طبیعی باز کرد، گفت: فرد روزه دار
می تواند با دو عدد خرما و یک قاشق کشمش روزه خود را افطار کند.
این کارشناس تغذیه با تاکید بر اینکه در زمان افطار نباید بلافاصله از انواع
نوشیدنی و خوردنی استفاده کرد، ادامه داد: به افراد روزه دار استفاده از قند های
اشباع شده در هنگام افطار توصیه نمی کنیم.
وی خاطرنشان کرد: حلوا تهیه شده با آرد سبوس دار با شیرینی ملایم در حد یک کاسه
نیز می تواند افطاری مناسبی باشد.
نادری با تاکید بر پرهیز از وعده های سنگین و چرب غذایی در هنگام شام و سحری،
افزود: بهتر است روزه داران در وعده شام غذاهای سبک همراه با نان استفاده کنند و
در غذاهای برنجی را بیشتر در وعده سحری خود قرار دهند.
وی اضافه کرد: باید در وعده های افطار و بخصوص وعده سحری تمامی گروه های غذایی
گنجانده شود تا نیازهای ضروری بدن در طول روز تامین شود.
این کارشناس تغذیه گفت: برای اینکه روزه دار در طول روز کمتر دچار تشنگی شود علاوه
بر مصرف مایعات از زمان افطار تا سحر، باید حتما از میوه و سبزیجات به اندازه کافی
استفاده کند./س