به گزارش سرويس بين الملل باشگاه خبرنگاران به نقل از شبکه پي بي اس ؛ اريک هولدر دادستان کل آمريکا درباره حکم دادگاه جرج زيمرمن گفت:«ما در درد و غمي را که مردم از اين شليک غيرضروري احساس مي کنند و شليکي که به مرگ ترايوان مارتين انجاميد؛ درک مي کنيم».
وي در سخنراني خود در واشنگتن گفت اين پرونده موضوعات حقوقي حساسي را در کشور مطرح کرد که از مدت ها پيش لزوم بررسي آنها احساس شده است و ما نبايد اجازه دهيم اين فرصت از دست برود.وزارت دادگستري آمريکا سرگرم بررسي امکان مطرح شدن اتهاماتي درباره نقض حقوق بشر عليه جرج زيمرمن است.جرج زيمرمن تاکيد کرده است در برخورد با ترايوان مارتين هفده ساله که غير مسلح بود، بر اساس اصل دفاع از خود رفتار کرده است.
در پي مطرح شدن راي دادگاه درباره زيمرمن، موجي از اعتراض شهرهاي آمريکا را در برگرفته است. معترضان اين راي را بي عدالتي محض مي دانند و آن را موجب شکل گيري زيمرمن هاي ديگر عنوان مي کنند. اين اعتراضات از فلوريدا تا اوهايو و آريزونا گسترده است.يکي از معترضان در فلوريدا مي گويد:«من هم يک نوجوان سياه پوست هستم و به کشته شدن هم نوع خود واکنش نشان مي دهم».
معترض ديگري در اوهايو مي گويد:«من فکر نمي کنم اين راي عادلانه بود حتي اگر بحث دفاع از خود مطرح باشد، بايد زيمرمن تا حدي مسئوليت اين حادثه را بر عهده داشته باشد».مادري رنگين پوست در آريزونا مي گويد:«ما بايد بتوانيم به قانون اعتماد کنيم؛ قانوني که بايد براي همه ما به شکل يکسان و برابر اجرا شود».
در عين حال افرادي نيز از اين حکم حمايت مي کنند. يک شهروند سفيد پوست آمريکايي مي گويد من باور ندارم که دادگاه به درستي به وظيفه خود عمل نکرده است.اعتراضاتي که تا کنون به اين حکم دادگاه صورت گرفته عمدتا مسالمت آميز بوده است اما شنبه شب در کاليفرنيا معترضان به ساختمان ها حمله کردند و شيشه خودروها را شکستند. شب گذشته نيز گروهي از معترضان در لس آنجلس به پليس سنگ پرتاب کردند. در اين درگيري شش نفر بازداشت شدند.
باراک اوباما در واکنش به اين خشم عمومي، در پيامي اعلام کرد اين احساسات قوي را درک مي کند اما در نهايت اين قوانين هستند که تعيين کننده اند. گروه هاي حقوق بشر در نظر دارند به اعتراضات خياباني به اين حکم ادامه دهند.