وي در ادامه گفت: توصيه مي شود فاصله 35 دقيقه اي بين صرف افطار تا شام باشد به شرط اينكه افطار يا شام سبك صرف شود.
زراتي در ادامه تصريح كرد: بهترين توصيه اين است كه يك افطار ساده همراه با شير ولرم باشد و در وعده شام حتما از كربوهيدرات هايي مانند نان يا برنج استفاده شود.
اين متخصص تغذيه رژيم درماني همچنين اظهار داشت: بهترين كربوهيدرات هايي كه مي توان توصيه كرد چه در وعده افطار و چه در وعده سحر ماكاراني است.
وي در ادامه افزود: به علت دير هضم بودن نشاسته موجود در ماكاراني زمان بيشتري سير نگه مي دارد به ويژه اگر همراه با سبزيجاتي مانند قارچ، فلفل دلمه، نخود فرنگي كه آب مورد نياز بدن و آنتي اكسيدان هاي بدن را مي تواند تأمين كند، استفاده شود. /ع2