دکتر پروين ميرميران، متخصص تغذيه در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: الگوي غذاي سالم در افطارها، به روش سنتي که اکثر مردم رعايت ميکنند صبحانه کامل است که اين صبحانه شامل نان سنتي (سنگگ ، پنير کم نمک که در آب انداخته شده باشد ) لزوما بدليل عارضه پرفشاري خون که در اکثر جوامع و در دنيا شايع است.
وي در ادامه افزود: در اين راستا مي توان از الگوي مواد غذايي مغذي همچون مصرف گردو که داراي چربي ضروري و سبزي تازه گوجه و خيار که ميتوان اين مواد ذکر شده را جايگزين يک ليون چاي ، خرما و يک کاسه آش کرد.
ميرميران تصريح کرد: معمولا افراد در ماه مبارک رمضان روزه جسمي ميگيرند ولي روزه سلولي نميگيرند نبايد اجازه دهيم به سلول ها آسيب برسد و بايد به اين الگوي غذاي سالم که داراي انواع پروتئين، املاح، ويتامينها و چربي هاي ضروري است توجه شود./ح