به گزارش
باشگاه خبرنگاران؛ دكتر اسد احسان زاده با بیان این مطلب افزود: مبادي ورودي و خروجي استان بويژه در مرز مهران از سوي كارشناسان شبكه بهداشت و درمان استان بطور مستمر كنترل مي شود.
وي افزود: گزارش هايي در روزهاي گذشته مبني بر مشاهده بيماري التور (شبه وبا) در كشور عراق دريافت شده است.
سرپرست گروه مبارزه با بيماري هاي ايلام يادآور شد: كارشناسان شبكه بهداشت و درمان استان و بويژه گروه مبارزه با بيماري هاي خاص به دنبال دريافت اين اخبار فعاليت هاي خود را در اين خصوص افزايش داده و هرگونه موارد مشكوك را در اين زمينه مورد بررسي دقيق قرار مي دهند.
احسان زاده ادامه داد: اين بيماري با علائمي همچون اسهال، استفراغ و تب همراه است و بيشتر از طريق آب و غذاهاي ناسالم به انسان منتقل مي شود.
وي تاكيد كرد: با نظارت دقيق كارشناسان شبكه بهداشت و درمان استان خوشبختانه تاكنون هيچگونه گزارشي مبني بر مشاهده اين بيماري در ايلام دريافت نشده است.
سرپرست گروه مبارزه با بيماري هاي ايلام اطمينان خاطر داد بيماري التور خطرناك نبوده و بطور كامل از سوي كارشناسان استان تحت كنترل و پايش است.
دكتر احسان زاده نسبت به شيوع اين بيماري با توجه به افزايش سفرهاي زيارتي تابستانه در مرز مهران هشدار داد و گفت: چنانچه مواردي از ابتلا به اين بيماري در استان مشاهده شود در سريع ترين زمان قرنطينه و درمان خواهد شد.
وي اضافه كرد: بيماري هاي گوارشي نيز كه داراي چنين علائمي هستند نگران كننده نبوده و با توجه به نگهدارنده بودن درمان آنها بيمار در مدت ۷۲ ساعت بهبود مي يابد.
سرپرست گروه مبارزه با بيماري هاي ايلام در پايان بر رعايت اصول بهداشتي به خصوص در فصول گرم سال از سوي مردم تاكيد و اظهار كرد: شهروندان از مصرف آب و غذا از منابع غير مطمئن خودداري، قبل از مصرف ميوه و سبزي آنرا بخوبي شستشو داده و مواد غذايي خود را از فروشگاه هاي شناخته شده و معتبر تهيه كنند. /س