معصومه صالحي، رئيس انجمن آلزايمر ايران در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران با تاکيد بر اينکه مراقبين بيماران مبتلا به آلزايمر بايد در هنگام غذا دادن به اين بيماران دقت داشته باشند گفت: مراقبين بيماران مبتلا به آلزايمر بايد به رژيم غذايي بيمار آلزايمري اهميت داده و برنامه غذايي آنها را به گونه اي تنظيم نمايند که موجب تقويت فعاليت مغز شود.
وي در ادامه افزود: استفاده از رژيم غذايي مديترانه اي و مواد ريز مغزي و اطمينان از اينکه فرد مبتلا به آلزايمر به يماري ديگري از قبيل ديابت ، فشارخون، چربي خون، .. مبتلا نباشد از اهميت بسزايي برخوردار است.
صالحي يادآور شد: مراقبين مبتلا به آلزايمر نبايد در هنگام امتناع بيمار از غذا خوردن به زور متوسل شوند حتي براي خوراندن دارو نيز بايد با حوصله رفتار کنند چرا که ممکن است اصرار بر خوراندن غذا يا دارو موجب مشکلات تنفسي و يا گازگرفتگي ناحيه زبان بيمار و يا دست فرد مراقبت کننده شود./ح