به گزارش خبرنگار بباشگاه خبرنگاران مشهد، علی اشرفرشیدی افزود: استفاده از همه گروههای غذایی از جمله شیر
و لبنیات، گوشت، غلات، میوه و سبزیجات، حبوبات و حتی مقداری روغن برای وعدههای غذایی رمضان ضروری است؛ اما
استفاده از روغن
بهتر است برای پخت غذا باشد.
این کارشناس
تغذیه درباره وعده سحری یادآوری
کرد: سحری باید یک وعده غذایی کامل باشد و از مصرف مواد پرچرب و پرنمک که موجب تشنگی در طول
روز میشود، در این وعده بايد خودداری شود.
به گفته این
کارشناس تغذیه، میتوان از شربت آبلیمو و عسل نیز در وعده سحر استفاده کرد.
رشیدی تصریح
کرد: شام را باید یکساعت بعد از افطار خورد و پس از آن نیز از میوه و سبزی برای
تامین ویتامین بدن استفاده کرد.
وی افزود: چون
زمان روزهداری، دستگاه گوارش چندساعتی از غذا دور بوده، نباید یکباره از غذای
فراوان استفاده کرد/س.