نوروزي در گفتگو با
خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران در اين باره گفت: اين
جشنواره با حضور 60 نفر از بانوان علاقه مند به هنر آشپزي كارشناسان
معاونت اجتماعي و فرهنگي ناحيه 2 در خانه سلامت زهتابي برگزار شد.
وي در ادامه افزود: هدف از برپايي اين جشنواره آشنايي بانوان با شيوه هاي صحيح پخت غذاها و معرفي غذاهاي مناسب در ماه مبارك رمضان است.
نوروزي تصريح كرد: در
اين جشنواره بانوان غذاهاي خود را ارائه كردند كه شامل آش- سوپ- حليم-
حلوا و غذاها و درسرهاي ديگر مناسب اين ماه مي شد و سه داور نيز در اين
برنامه حضور داشتند كه براساس 3 معيار به غذاها امتياز مي دادند و كيفيت مواد غذايي استفاده شده 4 امتياز ظاهر و سفره آرايي، مزه و طعم غذا هر كدام 3 امتياز داشتند.
وي در پايان خاطرنشان كرد: در
پايان اين جشنواره به 3 نفر اول جوايز نقدي و به كليه كساني كه در اين
جشنواره شركت كردند يك پكيج فرهنگي و قرآن كريم اهداء شد و همچنين
آموزشهايي نيز توسط كارشناسان به شركت كنندگان داده شد./ف