یکی از بهترین روش ها برای کم کردن تشنگی استفاده از خوراکی هایی است که طبع خنک و سردی دارد و به اصطلاح ضد صفراست و حرارت کبد را فرو می نشاند.

 به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران اراک ، شاید یکی از بهترین شربت ها، شربت خاکشیر باشد که از قدیم هم در این ماه مورد اقبال ایرانی ها بوده است. اضافه کردن چند قطره آب لیموی ترش تازه، میزان تاثیرگذاری شربت خاکشیر را افزایش می دهد.

روزه داری و گرسنگی باعث افزایش صفرا در بدن می شود و افزایش صفرا پیامدهایی مانند عطش و لاغر شدن را در پی دارد. بدیهی است افرادی که بدن کم آب تری دارند (افراد لاغر و به ویژه گرم مزاج) نسبت به این مشکل حساس ترند به همین دلیل باید از خود مراقبت بیشتری کنند.پرخوری در سحر یکی از عوامل تشنگی در طول روز است. پس کم بخورید تا تشنه نشوید./س

برچسب ها: لاغر ، صفرا ، رمضان
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.