مدیر برنامه‌ریزی و توسعه شرکت ملی صنایع پتروشیمی ایلام گفت: واحد پلی‌اتیلن سنگین پتروشیمی ایلام به میزان تولید ٣٠٠ هزار تن در سال است که در صورت نبود مشکل ماه آینده به بهره برداری می رسد.

رمضان اولادی در گفتگو با خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران، با بیان این مطلب گفت: طرح پلی‌اتیلن پتروشیمی ایلام از سال ٨٣ آغاز شده و براساس آخرین برنامه‌ریز‌ی‌ها قرار بود تا پایان سال ٩١ این واحد به بهره‌برداری برسد.

وی تصریح کرد: بر این اساس ظرفیت واحد پلی‌اتیلن سنگین پتروشیمی ایلام به میزان تولید ٣٠٠ هزار تن در سال است و برای تولید نیاز به خوراک اتیلن دارد که قرار است از طریق خط اتیلن غرب به این واحد خوراک‌رسانی شود.

اولادی با تاکید بر این‌که تمام تلاش بر این است که واحد پلی‌اتیلن سنگین پتروشیمی ایلام تا ماه آینده به بهره‌برداری برسد، چرا که خط اتیلن غرب به این پتروشیمی متصل شده است.

وی خاطرنشان کرد: خط اتیلن غرب در حوزه پتروشیمی ایلام در حال راه‌اندازی است، بنابراین تلاش می‌شود واحد پلی‌اتیلن سنگین به زودی راه‌اندازی شود.

رمضان اولادی گفت: در برنامه ششم، به توسعه صنایع تکمیلی توجه ویژه شده و تکمیل زنجیره در صنعت پتروشیمی به عنوان یک راهبرد، اندیشیده شده است که امیدواریم تا افق ١٤٠٤ بتوانیم به جایگاه نخست پتروشیمی در منطقه دست یابیم.

مدیر برنامه ریزی و توسعه شرکت ملی صنایع پتروشیمی ادامه داد: در این ویرایش بازنگری محصولات عمده با توجه ویژه به زنجیره ارزش، شاخص دسترسی به فناوری به اضافه شاخص های قبلی و نیز توجه به مزیت های نسبی موجود در کشور بررسی شده است.

اولادی افزود: ارائه نتایج بررسی مطالعه های انجام شده درباره محصولات عمده بر اساس شاخص های بازار و اقتصادی در کنار بررسی و ارائه ١٠ زنجیره اصلی با توجه به در نظر گرفتن محصولات عمده در قالب این زنجیره ها از دیگر فعالیت های انجام شده در ویراش این برنامه است.

مدیر برنامه ریزی و توسعه شرکت ملی صنایع پتروشیمی گفت: اولویت بندی زنجیره اصلی، تدوین مبانی و الزام های جدید در تحقق برنامه ها و تدوین چشم انداز در پایان برنامه ششم، از دیگر موارد مورد بررسی به شمار می رود.

وی اظهار داشت: بررسی اجمالی بازار و اقتصاد زنجیره ها با توجه به اولویت تعیین شده و ارائه گزارش های مربوط به هر زنجیره، یکی از نکات بسیار مهم در فاز دوم است.

اولادی تصریح کرد: بررسی مناطق جدید توسعه مانند چابهار، لاوان و قشم و استفاده از نتایج بررسی ها در تدوین برنامه ششم مورد توجه در برنامه ریزی های شرکت ملی صنایع پتروشیمی است.

مدیر برنامه ریزی و توسعه شرکت ملی صنایع پتروشیمی گفت: استفاده از نتایج برنامه های توسعه صنایع تکمیلی که از سوی دفتر توسعه صنایع پایین دستی انجام می شود، با هدف اطمینان از تامین محصولات پتروشیمی مورد نیاز صنایع تکمیلی در برنامه ششم توسعه، نقشی تعیین کننده دارد.

اولادی تصریح کرد: این مدیریت در نظر دارد با اجرای پروژه آینده نگاری صنعت پتروشیمی، آینده های باور پذیر صنعت پتروشیمی کشور را در افق ١٤٠٤با برنامه ریزی،ارزیابی و چگونگی راه های دستیابی به چشم انداز تدوین شده را بررسی کند.

،

برچسب ها: ایلام ، شرکت ، صنایع
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار