به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران گیلان ، رییس
جهاد کشاورزی شهرستان رودسر گفت: 12 هزار هکتار از اراضی حاصلخیز این شهرستان به
کشت درختان فندق اختصاص دارد و همه ساله10 هزار تن فندق توسط هشت هزار خانوار باغدار
برداشت و به بازارهای مصرف داخلی عرضه میشود .
احسان
الله مشتاق با بیان اینکه برداشت فندق در گیلان تا اواسط شهریور ماه ادامه دارد،
خاطرنشان کرد: قیمت هر کیلو فندق با پوست 45 هزار ریال و بدون پوست 80 هزار ریال
است
وی
با اشاره به اینکه شهرستان رودسر مقام نخست
تولید فندق کشور را دارد، تصریح کرد: در مناطق رحیم آباد یک کارخانه فندق شکنی ،
بستهبندی و خشک کنی فندق فعالیت دارد .
در میان میوههای روغنی، فندق
قابل هضمترین و مغذیترین آنها به شمار میرود.
فندق خشک حدود 70 درصد وزن خود
مواد چربی و 15 تا 20 درصد مواد پروتئینی دارد و به سبب فقدان مواد هیدروکربنی،
مصرف آن به مبتلایان دیابت توصیه میشود .
کارشناسان تغذیه مصرف روزانه 10 عدد فندق را توصیه می کنند.
در کشورهای پیشرفته از فندق بیش از 100 نوع محصول غذایی
و آرایشی تهیه می شود . / س