وی با بیان اینکه توليد محصولات کشاورزي در آمل به بيش از يک ميليون تن مي رسد گفت:توليد برنج سفيد نيز در این شهرستان حدود 160 هزار تن است.
مدیر جهاد کشاورزی آمل تصریح کرد: براي کاهش صعوبت کار شاليزاري ، کاهش هزينه توليد و توسعه مکانيزاسيون انواع کمباين مخصوص برداشت برنج ، ماشين نشاءکار ، تراکتور و ديگر ادوات کشاورزي با تخصيص تسهيلات از محل کارگروه توسعه کشاورزي و کمکهاي فني و اعتباري جهاد کشاورزي در اختيار کشاورزان قرار گرفته و نيز ادامه دارد.
امینی با اعلام اینکه ضريب کشت محصولات کشاورزي در آمل 2 است اظهارداشت: تمامي اراضي شاليزاري در سطح 38 هزار و 928 هکتار زيرکشت محصولاتي از جمله کشت مجدد برنج ، پرورش رتون ، سبزي و صيفي ، انواع علوفه و دانه هاي روغني قرار مي گيرد.
وی یادآور شد: براي اولين بار در کشور ، در سال گذشته برداشت سوم برنج در روستای تنهاکلای دابو شهرستان آمل انجام شد .
مدیر جهاد کشاورزی آمل خاطرنشان کرد: در جهت توليد محصول سالم و ارگانيک و کاهش سموم کشاورزي اجراي طرح بيولوژيک در سطح وسيعي از اراضي شاليزاري با استفاده از زنبور تريکوگراما براي مبارزه عليه کرم ساقهخوار برنج و استفاده ازکودهاي آلي و زيستي انجام ميشود.
امینی با تاکید بر اینکه اصلاح زيرساخت شاليزارهای آمل بسيار مهم است گفت: تنها 15 درصد از اراضي شاليزاري آمل در اجراي طرح تسطيح، يکپارچهسازي و تجهيز قرار گرفت که در جهت تسريع در کار اعتبارات قابل توجه اي مورد نياز است./ج1