در باشگاه خبرنگاران جوان پیگیری شد؛
معلمان خرید خدماتی که در انتظار تمدید قرارداد هستند، بدانند
جعفرنیا تصریح کرد: خرما یکی از محصولات مهم باغی ایران می باشد و شامل گونه های مختلف از لحاظ شکل ظاهری ویژگی های شیمیایی و طعم و غیره است و مصرف آن باعث می شود در مدت کوتاهی بدن قدرت و توانایی خود را به دست آورد.
کارشناس تغذیه دانشگاه علوم پزشکی جهرم چند نکته نیز در خصوص مصرف خرما متذکر شد: اگرچه خرما حاوی مواد غذایی مهم و ارزشمند است اما در انتخاب آن باید دقت زیادی کرد زیرا سطحی چسبناک داشته و ناخالصی های مختلف را جذب می کند، قبل از مصرف خرما را بشویید و از جایی آن را تهیه کنید که اطمینان دارید و بهترین شرایط نگهداری خرما برای مدت 12-6 ماه در دمای 0 درجه سانتی گراد است./س