سفره های افطاری مردم خراسان‌جنوبي از تنوع غذایی زیادی برخوردار است.

به گزارش گروه استانهاي باشگاه خبرنگاران، در این ماه زنان و دختران خانواده نیز برای پختن شیرینی‌های محلی و آماده کردن مواد غذایی ماه رمضان به منزل یکدیگر می روند. 


آش رشته، نان، پنیر و سبزی، حلوا، خرما، فرنی، شله زرد، زولبیا و بامیه، قوت افطار مردم این خطه است. 

هنوز هم سادگی سفره افطار در برخی مناطق روستایی بیرجند موج می‌زند، در برخی مناطق روستایی اهالی روستا به یاد حضرت علی(ع) روزه خود را با نمک افطار می‌کنند. 

در جلسات قرآنی مرسوم است چنان چه فردی برخی از سوره‌های قرآن از جمله انعام، یس، توحید، الرحمن و سجده را در این جلسات قرائت کند، جلسه بعد با آوردن شیرینی یا پختن آش نذری به اعضای جلسه ،خوشحالی‌اش را قرائت سوره های ذکر شده بروز می دهد.

در آخرین روز ماه مبارک رمضان و با پایان جزء 30 قرآن نیز با پخش نقل و نبات، دعای ختم قرآن و وداع با ماه مبارک رمضان تلاوت می شود./ز
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.