به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران مشهد، دكتر محمد جليلي افزود: برنامه مصرف میوه در هنگام سحر و سبزیجات(ضدعفونی شده) بههنگام افطار را با توجه به گرمای هوا و برای رفع تشنگی رعایت کنند.
وی بیان داشت: غذای سحر و افطاری نباید پرحجم، پرچرب و دیرهضم باشد و از آشامیدن آب سرد در شروع افطار خودداری شود.
مسئول درمانگاه امام حسين(ع) نيشابور ادامه داد: فرد روزهدار نباید همراه غذا مایعات و آب زیاد بنوشد چون سبب رقیق شدن شیره گوارشی و دشواری هضم میشود.
جلیلی خاطرنشان کرد: زولبیا و بامیه و موارد نامطلوب مشابه که با روغنهای جوشیده آماده میشود و نباید مصرف شود زیرا براي سلامتي ضرر دارد.
وی یادآور شد: مصرف سبزیجات بهصورت خام و پخته، عدم مصرف چای پررنگ، مصرف غذاهای ملین مثل خورشت آلو و کرفس از غذاهایی هستند که بهطور کامل پخته نشده و یا در شرایط غیر معمول و خارج از یخچال نگهداری شده است که نباید از آنها استفاده شود.
مسئول درمانگاه امام حسين(ع) نيشابور ادامه داد: افراد روزهدار در هنگام صرف غذای افطار و سحر باید آرامش، عدم صحبت کردن، جویدن کامل، فقدان استرس و توجه کامل به صانع و مصنوع را رعایت کنید.
جلیلی اضافه کرد: بلافاصله پس از صرف غذا یا هنگام گرسنگی، مطالعه نکنید و تا حد امکاندعاهای مخصوص خوردن سحری و افطار را با توجه کامل قرائت کنند./س