مهندس محسن فرهادی، رئیس اداره بهداشت مواد غذایی و بهسازی اماکن وزارت بهداشت در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران افزود: با آغاز ماه مبارک رمضان یک عده از افراد شروع به انجام یک سری فعالیت های خاص از جمله تولید زولبیا و بامیه آش و حلیم می کنند.
وی ادامه داد: باید توجه داشت که برای اینکه یک مکانی شروع به عرضه مواد غذایی کند باید ملاحظات قانونی بهداشتی داشته باشد در واقع از لحاظ قانونی باید مجوز صنف مورد نظر را داشته باشد و از لحاظ بهداشتی باید دارای شرایطی از جمله رعایت بهداشت فردی و داشتن ابزار و تجهیزات لازم بهداشتی و سالم و همچنین ساختمان و فضای مناسب باشند.
فرهادی اظهار کرد: بازرسین بهداشت محیط دانشگاه ها و وزارت بهداشت در صورت روئيت مکانی به صورت غیر قانونی و غیر بهداشتی اقدام به فعالیت می کنند می توانند با حکم قضایی آن محل را پلمپ کنند.
وی خاطرنشان کرد: افراد باید توجه داشته باشند که مراکزی که غذاهای خانگی توزیع می کنند به هیچ وجه نباید آن را با غذاهای سنتی خانگی خودشان اشتباه کنند./ح