به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران مشهد ، ریبس اداره نظارت بر بهداشت عمومی افزود: در حال حاضر، مباحث پژوهشی در این زمینه بسیار کم ارائه شده و فقط به ارائه آن در محافل و همایش ها اکتفا می شود که لازم است نتایج چنین مقالات و طرح هایی برای اطلاع بهره برداران و نیز استفاده توسط کارشناسان دامپزشکی و سایر علاقه مندان به صورت عمومی منتشر شود.
جعفر عطارباشی، بروزرسانی اطلاعات فنی کشتارگاه ها و نیز ارائه آمار دقیق را مبنای
برنامه ریزی های استان در حوزه امنیت غذایی دانست و گفت: حساسیت های مسائل بهداشتی، قرنطینه ای و حمل و نقل دام و طیور در استان برای پیشگیری از بیماری های دامی و بیماری های مشترک ضروری است.
لازم به ذکر است خراسان رضوی دارای 16 کشتارگاه طیور صنعتی است و طی 3
ماهه اول سال جاری، تعداد 17 میلیون قطعه مرغ و سایر ماکیان تحت نظارت
مسئولین فنی و بهداشتی دامپزشکی ذبح و معاینه شده و تعداد 119 هزار لاشه
به دلایل
بهداشتی ضبط و از چرخه مصرف انسانی خارج شده است/س