معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهادکشاورزی با بیان این خبر در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران مازندران گفت: در سه ماهه نخست امسال بیش از 55هزار و700 تن گوشت مرغ آماده طبخ در واحدهای مرغداری مازندران تولید و به بازار عرضه شد
نگهدارافزود:این میزان در مقایسه با پارسال 24 درصد رشد داشت.
وی تصریح کرد:حدود تن از ت18 هزار و700 تن از این تولید در استان مصرف و بقیه نیزبه دیگر استان ها ارسال شد
اوبا بیان اینکه تولید جوجه یکروزه گوشتی مازندران نیز با 65/21 درصد رشد نسبت به مدت مشابه سال قبل به بیش از 9/73 میلیون قطعه رسید گفت: افزایش 24 درصدی جوجه ریزی در واحدهای مرغداری علت افزایش تولید گوشت مرغ است./س