به گزارش گروه علمي باشگاه خبرنگاران به نقل از وبدا؛ دکتر طریقت منفرد با اعلام این خبر در برنامه «خانه محبت» شبکه قرآن و معارف سیما، گفت: طب سنتی در کشور 100 سال مهجور بوده است و هنوز برخی از نقاط کشور به این طب مهم دسترسی ندارند که امیدواریم با راه اندازی این دوره ها و نیز ایجاد دانشکده های مستقل طب سنتی مردم بیش از پیش از نعمات طب بومی و مکمل ایرانی برخوردار شوند.
وی افزود: معتبرترین کشورهای دنیا در طب نوین نیز به اهمیت طب بومی و مکمل تاکید ورزیده اند و بر این اساس اولین دانشکده های طب سنتی در دولت نهم تاسیس شد.
وی در خصوص توصیه های افطار و سحر در ماه مبارک رمضان گفت: معده سه بخش دارد، غذا، آب و هوا، بنابراین نباید با پرخوری وزن اضافی در بدن ایجاد کرد زیرا پیامبر گرامی اسلام فرموده اند: معده مرکز همه امراض و درست غذا خوردن دوای همه دردهاست.
وی با اشاره به فواید روزه در تنظیم متابولیسم بدن، اظهار داشت: دروعده افطار روزه را باید با آب ولرم باز کرد و دو ساعت بعد غذا خورد، در وعده سحر نیز کسانی که عادت به خواب دارند نباید معده خود را از غذای زیاد انباشته کنند. ضمن اینکه در فاصله افطار تا سحر نیز نباید زیاد تنقلات خورد.
وی جویدن زیاد غذا را موجب سلامت بدن دانست و گفت: جویدن اشتهای کاذب را رفع و مشکل اضافه وزن را کم می کند زیرا قبل از اینکه حجم زیادی غذا بخوریم به احساس سیری می رسیم و از پرخوری جلوگیری می شود.
وی از روزه داران خواست از نوشیدن آب ولرم به همراه عسل و افزودنی هایی مانند زنجبیل و دارچین که بسیاری از نیازهای بدن را برطرف می کند، در وعده سحر غافل نشوند./ح