به گزارش
گروه استانهای باشگاه خبرنگاران مسعود زنگنه اظهار داشت: شهرستان طارم یکی از شهرهای موفق در تولید و برداشت پیاز در سطح استان است.
وی به وضعیت فعلی تولید پیاز در شهرستان طارم اشاره کرد و افزود: هر ساله میزان قابل توجهی از این محصول در اراضی این شهرستان برداشت میشود.
رئیس جهاد کشاورزی شهرستان طارم از آغاز برداشت محصول پیاز از اراضی شهرستان طارم خبر داد و گفت: سطح زیر کشت این محصول در سال 91 افزون بر 700 هکتار بوده است.
وی به تعداد بهرهبرداران این محصول اشاره کرد و یادآور شد: تعداد بهرهبرداران محصول پیاز در اراضی شهرستان طارم بالغ بر 600 نفر است.
زنگنه ادامه داد: تعداد روستاهایی که در سال جاری اقدام به کشت این محصول نمو دهاند نیز بالغ بر 25 روستا برآورد شده است.
رئیس جهاد کشاورزی شهرستان طارم به ارقام کشت شده محصول پیاز در اراضی شهرستان طارم اشاره کرد و اظهار داشت: رقم مورد کشت از نوع رقم محلی طارم بوده است.
وی با بیان اینکه این رقم جزء ارقام با عملکرد بالا و کیفیت مناسب محسوب میشود، افزود: کیفیت و کمیت تولید پیاز در شهرستان طارم مناسب ارزیابی شده است.
زنگنه محصول پیاز تولیدی این شهرستان دارای کیفیت بالا عنوان کرد و گفت: محصول پیاز طارم در اکثرا بازارها و میادین میوه و تره بار داخل استان و سایر استانها به فروش میرسد.
رئیس جهاد کشاورزی شهرستان طارم به استانهای مقصد صادرات پیاز طارم اشاره و خاطر نشان کرد: پیاز تولیدی طارم در استانهای همجوار مانند گیلان، قزوین، تهران و سایر استانهای کشور عرضه میشود.
وی افزایش میزان تولید پیاز در طارم را یادآور شد و تاکید کرد: مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان طارم در سال جاری اقدامات لازم برای افزایش کیفیت و کمیت پیاز تولیدی در اراضی شهرستان را در دستور کار خود داشته است.
زنگنه اجرای پروژه افزایش تولید پیاز با توزیع به موقع انواع نهادههای کشاورزی را از جمله اقدامات این مدیریت در راستا توسعه کشت و برداشت پیاز عنوان کرد و اظهار داشت: اقدامات لازم در این راستا صورت گرفته است.
رئیس جهاد کشاورزی شهرستان طارم از برگزاری کلاسهای آموزشی در راستای افزایش بهرهوری تولیدات کشاورزی خبر داد و تاکید کرد: در راستای افزایش بهرهوری تولید محصول پیاز و سایر محصولات تولیدی در طارم کلاسهای آموزشی لازم برگزار میشود.
وی به دیگر اقدامات انجام شده در این راستا اشاره کرد و ادامه داد: نظارت فنی بر مراحل مختلف کاشت، داشت و برداشت برای بالا بردن کیفیت و کمیت این محصول انجام شده است.
زنگنه نظارت فنی بر مراحل مختلف کاشت، داشت و برداشت برای بالا بردن کیفیت و کمیت این محصول را یادآور شد و تاکید کرد: این اقدامات نقش مهمی در افزایش کیفیت و کمیت محصول پیاز تولیدی داشته است.
رئیس جهاد کشاورزی شهرستان طارم به زمان برداشت محصول پیاز اشاره کرد و گفت: زمان برداشت این محصول از اواسط مرداد آغاز و تا پایان شهریور ماه ادامه مییابد ودرسال جاری به علت شرایط جوی 10 تا 15 روز عملیات برداشت زودتر آغاز شده است.