به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران مشهد ، نشست کارگروههای نظارتی جشنواره بینالمللی فرهنگی هنری امام رضا(ع) با حضور سید محمد حسینی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، سیدجواد جعفری دبیر جشنواره امام رضا(ع) و شماری از ناظران جشنواره در دفتر وزیر ارشاد برگزار شد.
وی در ابتدای این دیدار با اشاره به جایگاه والای ائمه اطهار علیهمالسلام گفت: ائمه معصومین نور واحد هستند به همین دلیل درباره هر یک از آن بزرگواران که سخن بگوییم، درباره سایر ائمه هم صدق میکند.
حسینی ضمن اشاره به تنها معصوم مدفون در ایران اسلامی، ذکر نام و یاد امام رضا(ع) را تکرار مکررات ندانست و بر نامتناهیبودن گنجینه معارف رضوی تأکید کرد.
وی افزود: اینکه ما در جشنواره و بنیاد امام رضا(ع) با محوریت ایشان فعالیت میکنیم، میخواهیم تفکر اصیل و ناب آن حضرت را به دنیا معرفی کنیم. امیدوارم این بنیاد بتواند باقیات و صالحاتی باشد که فرهنگ اسلام ناب را در داخل و خارج کشور تجلی بخشد.
وزیر ارشاد، برخورداری از پشتوانه فکری و فرهنگی را موجب غنای برنامههای دینی دانست و اظهار داشت: بنابراین در کنار توسعه کمّی برنامهها، بر گسترش محتوایی و افزایش کیفی آنها نیز باید تأکید کرد و هنوز هم در این زمینه جای کار وجود دارد. به عنوان مثال میتوان نیروهایی را تربیت کرد که بتوانند اندیشه و معارف رضوی را به جهانیان معرفی کنند.
وی با اشاره به برپایی نمایشگاه بینالمللی قرآن کریم افزود: خوشبختانه هنرمندان در عرصههای قرآنی ورود کرده و آثار ارزشمندی را ارائه دادهاند؛ این موضوع درباره فرهنگ امامت و فرهنگ رضوی هم باید انجام شود تا جایی که بتوانیم عنوان «عترت» را نیز به نمایشگاه قرآن اضافه کنیم.
دکتر حسینی در پایان صحبتهای خود بر هماندیشی و نوآوری در جشنواره امام رضا(ع) تأکید کرد و گفت: رعایت این نکات به همراه انجام کار کیفی باعث جذب حداکثری مخاطبان به جشنواره امام رضا(ع) و در نتیجه گسترش فرهنگ رضوی میشود.
نظارت 104 ناظر بر جشنوارههای رضوی
در ابتدای این جلسه، جعفری دبیر جشنواره بینالمللی امام رضا(ع) ضمن ارائه گزارش مختصری از فعالیتهای جشنواره یازدهم گفت: خوشبختانه کارهای جشنواره طبق روال پیشبینی شده در حال برگزاری است و تاکنون آثار متنوع و قابلقبولی توسط دبیرخانه وصول شده است.
وی افزود: کارگروههای نظارتی جشنواره امام رضا(ع) با ۱۰۴ ناظر تخصصی در مجموعه ۳۱ استان و ۷۵ کشور جهان، به برنامههای مختلف این جشنواره نظارت میکنند.
در این کارگروهها، نمایندگانی از پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات، کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان و اعضایی از معاونتهای هنری، مطبوعاتی و فرهنگی وزارت فرهنگ و اشاد اسلامی حضور دارند./س