استفاده از مواد غذایی آبکی مثل سوپ کم چرب، آش کم حبوبات، حلیم بدون روغن (حلیم منبع خوبی از مواد نشاستهای، فیبر، پتاسیم و منیزیوم است) و همچنین مایعات به هنگام افطار و حتی سحر موجب حفظ تعادل آب و مواد معدنی فرد روزهدار میشود.
استفاده از سبزی و میوه در هنگام افطار و همچنین در فاصله زمانی بین افطار تا سحر به دلیل اینکه منبع خوبی از فیبر هستند برای دستگاه گوارش بسیار مفید است و مانع بروز یبوست میشود.
انواع میوه را که حاوی مواد مغذی بسیار مفید برای سلامت بدن است بهتر است در وعده افطار و یا در فاصله افطار تا سحر مصرف کرد.
از کربوهیدراتهای پیچیده مثل غلات از جمله گندم، جو و... حبوبات مثل عدس، لوبیا، نانهای سبوسدار و غذاهای حاوی فیبر مثل سبزیها، حبوبات، غلات، میوههای با پوست مخصوصا سیب، گلابی، آلو و میوههای خشک در بین افطار و سحر بیشتر استفاده کنید چون این غذاها به آهستگی هضم شده و باعث میشوند احساس گرسنگی کمتری کنید.
در نماز خواندن تمام ماهیچهها و مفاصل درگیر هستند و میتواند جانشین یک ورزش با شدت متوسط باشد که کالری مصرف میشود./س