به
گزارش
خبرنگار علمي باشگاه خبرنگاران حاضر در محل؛ دکتر حاجی فرجی رئیس انستیتو
تحقیقات و صنایع غذایی کشور امروز ۶ مرداد در مراسم راه اندازی پایلوت پلنت
گفت:با احداث این پایلوت پلنت زمینه برقراری ارتباطات مشاورهای، آموزشی،
آزمایشگاهی، تکنولوژیکی و فنی بین انستیتو و دانشکده با سایر موسسات دولتی و
غیر دولتی به ویژه صاحبان صنعت غذا وهمچنین زمینه همکاری این مرکز با
نهادهای حاکمیتی به عنوان بازوی تحقیقاتی توسعه مییابد.
وی
ادامه داد:شناسایی و توسعه روشهای جدید در ابعاد مختلف طراحی، تولید،
بهسازی و نگهداری مواد غذایی وهمچنین طراحی فرمولاسیون غذاهای فراسودمند
وموثر در ارتقاء سلامت جامعه با انجام پژوهشهای کاربردی مبتنی بر فن
آوریهای نوین از جمله رسالت انستیتو و دانشکده است.
حاجی فرجی
عنوان کرد:تولید مواد غذایی متنوع، متناسب با خواستهها و ذائقههای
گوناگون با حفظ کیفیت محصول و حداقل قیمت تمام شده که بیشترین بازگشت
سرمایه را در بر داشته باشد، مورد نظر صاحبان صنعت غذا است. لذا نیل به این
اهداف نیازمند انجام پروژههای تحقیقاتی تجاری و صنعتی است که با
بهرهگیری از آزمایشگاههای مجهز تحقیق و توسعه در کنار خطوط تولید
مواد غذایی تحقق مییابد.
رئیس
انستیتو تحقیقات و صنایع غذایی کشور افزود: توسعه ارتباط انستیتو با سایر
موسسات دولتی و غیر دولتی به ویژه صاحبان صنعت غذا همزمان با بازنگری
ساختار ونحوه فعالیت دفتر ارتباط با صنعت انستیتو در هیئت رئیسه انستیتو و
دانشکده مطرح و با تاکید بر نقش حاکمیتی انستیتو، راه اندازی پایلوت پلنت
صنایع غذایی در اولویت های اجرایی این مرکز قرار گرفت.
وی تصریح
کرد: پایلوت پلنت در مساحتی بالغ بر ۵۰۰ متر مربع در مجاورت گروههای
آموزشی و تحقیقاتی علوم و صنایع غذایی واقع شده است و در قالب پایلوت
فرآوردههای لبنیات، فرآوردههای گوشت، غلات، میوه و سبزی،تکنولوژی بسته
بندی با اتمسفر اصلاح شده و میزبندی سه فضای آزمایشگاهی و قفسه بندی انبار
تجهیز شد.
حاجی فرجی خاطر نشان کرد:حودو شش و نیم میلیارد تومتن
هزینه برای ساخت این مجموعه صرف شده است و تمام تجهیزات خریداری شده برای
تکمیل امکانات هنوز از کشورهای خریداری شده ارسال نشده است.