مدیر صنایع کشاورزی سازمان جهادکشاورزی آذربایجان شرقی گفت: ایجاد و توسعه صنایع بسته بندی محصولات خام دامی، علاوه بر ارتقا ارزش افزوده محصولات تولید شده، راه را برای افزایش سلامت و بهداشت عمومی جامعه هموار می کند.

به گزارش خبرنگارباشگاه خبرنگاران تبریز، برنو در بازدید از یک واحد فراوری و بسته بندی محصولات خام دامی در گفتگو با خبرنگاران، گفت: این مدیریت تلاش دارد با ایجاد امکان برای راه اندازی و احداث کارخانه های بسته بندی و انجماد گوشت قرمز در آذربایجان شرقی با استفاده از اعتبارات صندوق توسعه ملی و صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی و همچنین اعتبارات بانکی، متقاضیان ایجاد این صنایع در استان را حمایت و راه را برای توسعه هر چه بیشتر این بخش مهم کشاورزی هموارتر سازد.

وی با بیان اینکه توسعه دامداری های کوچک در آذربایجان شرقی از رشد فزاینده ای برخوردار شده است، افزود: تمامی ضایعات و آلایش های دامی در سیستم بسته بندی صنعتی، به مصارف مختلفی رسیده و هیچ گونه آلایندگی محط زیستی را ایجاد نمی کند.

برنو ادامه داد: در روش صنعتی، استخوان و ضایعات دیگر، تبدیل به پودر استخوان گردیده و مورد مصرف مرغداری ها قرار می گیرد و بخشی دیگری نیز در صنایع صابون سازی، برای تهیه لوازم بهداشتی کاربرد دائمی دارد.

مدیر صنایع کشاورزی سازمان ابراز امیدواری کرد؛ با ایجاد فرهنگ مصرف محصولات بهداشتی دامی بسته بندی شده، راه برای گسترش فعالیت این نوع مراکز بسته بندی وتولید محصولات سالم و بهداشتی درجامعه فراهم آید./س

 

برچسب ها: توسعه ، صنایع ، خام
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.