وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در دیدار با نمایندگان تشکل‌های دانشجویی از اسلامی شدن دانشگاه‌ها به عنوان برنامه اصلی خود در چهارسال گذشته یاد کرد.

به گزارش حوزه دانشگاه باشگاه خبرنگاران، کامران دانشجو وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در آغاز این نشست به بیانات حضرت امام خمینی (ره) و رهبر معظم انقلاب اسلامی درباره اهمیت و جایگاه دانشگاه در جامعه، ضرورت اسلامی شدن دانشگاه‌ها و شاخص‌های اسلامی شدن پرداخت.

دانشجو گفت: مهمترین برنامه من که در مجلس شورای اسلامی و جلسه رای اعتماد اعلام کردم این بودکه دغدغه دین دارم و می‌خواهم دانشگاه‌ها را اسلامی کنم البته من شاخص‌های اسلامی شدن را از بیانات امام خمینی (ره)، رهبر معظم انقلاب اسلامی و مراجع تقلید استخراج و در این راه قدم گذاشتم.

وزیر علوم افزود: ارتقاء سطح علمی دانشگاه‌ها، بازنگری هفت هزار سرفصل و تلاش در جهت رعایت شئونات اسلامی و آموزه‌های دینی در دانشگاه‌ها از جمله برنامه‌های من در راستای اسلامی شدن دانشگاه بوده است.

وی دوران چهارساله اخیر را دوران رشد علمی شگفت انگیز دانشگاه‌ها توام با نشاط سیاسی دانست و تاکید کرد: در انتخابات ریاست جمهوری و شوراهای اسلامی شهر بیش از 3000 نشست دانشجویی در دانشگاه‌ها برگزارشد بدون اینکه کمترین حاشیه‌ای داشته باشد و این تضارب آرا یعنی نشاط سیاسی،در حالیکه در دوران گذشته تعطیل کردن امتحانات و کلاس‌ها به معنی نشاط سیاسی بود و اوج نشاط سیاسی آنان وقایع تلخ 18تیرماه 1378بود.

 دانشجو با اشاره به تاکید رهبر معظم انقلاب به دو محور اقتصادی و پیشرفت علمی در بیانات اخیرشان در دیدار با کارگزاران نظام اسلامی،این موضوع را نشانه حرکت مناسب مجموعه دانشگاه‌ها و آموزش عالی و مایه افتخار اعلام کرد.

وی رشد علمی کشور و کسب جایگاه‌هایی نظیرکسب رتبه نخست منطقه 14 سال قبل از افق سند چشم انداز بیست ساله و حفظ این رتبه در دو سال اخیر و همچنین کسب رتبه 15علمی دنیا درپایگاه‌های استنادی معتبر علمی را موجب اقتدار ایران اسلامی در دنیا و افزایش قدرت دیپلماسی  آن اعلام کرد.

وزیر علوم ثبت بیش از  140 هزار مقاله علمی درچهار سال اخیر در مجلات معتبر دنیا را نشانه کیفی شدن آموزش عالی و به ویژه تحصیلات تکمیلی دانست.

 دانشجو در خصوص موضوع ارتباط دانشگاه با صنعت که از جمله محورهای مورد اشاره تشکل‌های دانشجویی در سخنانشان بود گفت: تصویب 45 طرح کلان ملی با 2500 میلیارد تومان اعتبار که برای نخستین بار در کشور انجام شد و تعریف 2000 پروژه دفاعی در 60 دانشگاه کشور از جمله برنامه‌های انجام شده وزارت علوم در راستای ارتباط دانشگاه با حوزه کاربرد بوده و طراحی و ساخت ماهواره،ماهواره‌بر و سانتریفیوژ و سایر فناوری‌ها در دانشگاه‌های کشور نیز از نشانه‌های بومی شدن علم در کشور است.

وزیر علوم تصریح کرد: در چهار سال گذشته همفکری و هماهنگی خوبی با تشکل های دانشجویی برقرارشد و از مطالبه گری و نقد دلسوزانه که ذات فعالیت دانشجویی است استقبال شد.

وی با اشاره به ضرورت همکاری تشکل‌های دانشجویی با دولت جدید گفت: حمایت از دولت جدید وظیفه همه ماست و اگر خودرا ولایتمدار می‌دانیم تا زمانی که دولت جدید در خط انقلاب و رهبری حرکت می‌کند باید از آن حمایت کنیم.

براساس این گزارش در آغاز این نشست نمایندگان تشکل‌های دانشجویی به بیان دیدگاه‌های خود پرداختند که  «ارتباط دانشگاه با صنعت»، «اسلامی شدن دانشگاهها »، «اسلامی شدن علوم انسانی» ، « تقویت حجاب و عفاف»،«گسترش کرسی‌های آزاد اندیشی» و قدردانی از خدمات و اقدامات وزیر علوم در چهارسال گذشته از محورهای عمده نظرات دانشجویان بود.

منبع: روابط عمومی وزارت علوم

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار