دکتر
مهرداد زارعي جراح و دندانپزشک در گفتگو با
خبرنگار علمي باشگاه خبرنگاران،
با بيان اين مطلب گفت: پس از مصرف ميوه هايي چون پرتقال، ليمو و گريپ فروت
که ترکيب اسيدي دارند، دندان ها بايد شسته شود، چون موجب بروز پوسيدگي مي
شوند.
وي افزود: برخي قرص هاي جويدني نيز داراي اسيدهاي فشرده هستند که با چسبيدن به ديواره هاي دندان به آن آسيب مي رسانند.
اين
متخصص اظهار داشت: همچنين مصرف نوشيدني هاي غير الکلي که علاوه بر
دارابودن قند حاوي اسيد سيتريک و فسفر هستند، تخريب ميناي دندان را تسريع
مي کنند.
زارعي با اشاره به اثر مصرف ميوه هاي خشک بر دندانها، تاکيد کرد: قند فشرده اين ميوه ها نيز يکي از علل مهم پوسيدگي دندانهاست.
وي تصريح کرد: مصرف آب، محصولات لبني، ميوه و سبزيجات، مغز خشکبار و چاي سبز، براي حفظ سلامت دندانها مفيد و موثر است./ع2