رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی :
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی :
به گزارش
خبرنگار علمي باشگاه خبرنگاران حاظر در محل دکتر حسن ابوالقلسمی
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی امروز ۶ مرداد درمراسم راه اندازی طرح
پایلوت پلنت گفت:ظرفیت خوبی در انستیتو تحقیقات تغذیه ای وجود دارد که
صنایع غذایی برای ارتقا کیفیت غذایی و ارائه سبد غذایی سالم به مردم
می توانند از توانمندی های اساتید و محققان ان استفاده کنند و امنیت غذایی
کشور را تضمین کنند.
وی ادامه داد:از گذشته نیاز به پایلوت پلنت برای ارزیابی موادغذایی در
انستیتو احساس میشد تا غذا را در مقیاسی کوچک تولید کرده و کیفیت و امنیت
غذا را کنترل کند و به این ترتیب مصرف مواد غذایی سالم ترویج شود.
ابوالقاسمی، ترویج مصرف مواد غذایی سالم را از وظایف دانشجویان عنوان و
تصریح کرد:: با توجه به تاکید دین اسلام، نیاز است که در سطح ملی به مبحث
غذای حلال و پاکیزه پرداخته شود.
رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی خاطر نشان کرد: جامعه علمی و نخبگان
کشور به صورت عملیاتی به موضوع غذای حلال و سالم باید ورود پیدا کنند.