به گزارش گروه استانهاي باشگاه خبرنگاران، استان گلستان نیز مانند سایر استانهای کشور آئین و رسوم خاصی در ماه مبارک رمضان داشته و در مقایسه با دیگر شهرهای کشور، آنچه جلوه ای خاص به آداب و نیایشهای مردم گلستان در این ماه میدهد.
نان روغنی یکی دیگر از طعامهای پرمصرف در ماه مبارک است که با افزوده شدن روغن ، کنجد و سیاه دانه به نانهای بربری درست میشود .
از آداب خاص گرگانی ها برای بازکردن افطار که به آن نرم بلاغ میگویند استفاده از آب ولرم و گرم هنگام باز کردن روزه است .
جگرخوری بعد از افطار نیز برای گرگانیها سنت دیرینه ای است که براساس نسخهای خطی زمان آن به قاجار برمیشود.
ترکمنها نیز بیشتر برای افطار سوپ ، بورک (شبیه به پیراشکی)میپزند و غذای سحر بیشتر ترکمنها چکدرمه است.
شیرینی های مخصوص این ماه ترکمنها نیز بیشتر بیمشه و قاتلمه است .
کسب وکار در گرگان در شبهای رمضان رونق ویژه ای دارد و خیابانها پس از افطار تا نیمههای شب پررفت و آمد است./ز