حمیدرضا منصوری افزود: 95 درصد از ارقام کشت شده انگور در استان چهارمحال و بختیاری شامل: عسگری و مابقی شامل: ارقام یاقوتی و ریش بابا می باشند که از باغ های انگور عسگری در تولید آبغوره استفاده می شود.
وی، سطح باغ های انگور استان چهارمحال و بختیاری را پنج هزار و 100 هکتار کل تولید را 60 هزار تن و عملکرد هر هکتار را 12هزار تن عنوان کرد و اظهار داشت: 5 تا 7 درصد تولید باغ های انگور این استان به آبغوره تبدیل می شود.
منصوری، با بیان اینکه 30 درصد انگور استان چهارمحال و بختیاری نیز به فرآورده هایی نظیر شیره، مویز و کشمش تبدیل می شود افزود: 50 درصد انگور تولیدی استان چهارمحال و بختیاری به صورت تازه خوری در این منطقه مصرف و همچنین به استان های اصفهان و خوزستان نیز صادر می شود.
مدیر امور باغبانی اداره کل جهاد کشاورزی استان چهارمحال و بختیاری گفت: بیشترین تولید انگور، در شهرستان کیار با سطح زیر کشت هزار و 828 هکتار است./ب