در ماه مبارك رمضان بايد از مواد غذايي كربوهيدراتي همچون برنج، ماكاراني و نان استفاده شود زيرا انرژي از دست رفته در طي روز را تأمين مي‌كند.

خديجه رحماني متخصص تغذيه، در گفتگو با خبرنگار علمي باشگاه خبرنگاران، گفت: در ماه مبارك رمضان هنگام افطار، غذاهاي پرحجم،‌ شور و چرب بايد به طور كامل از سبد غذايي حذف شود.

وي افزود: مناسب نبودن غذا باعث بروز علايمي از جمله سردرد، سرگيجه در طول روز شده و بايد از غذاهايي استفاده شود كه انرژي خود را به صورت تدريجي آزاد مي‌كنند مثل منابع كربوهيدراتي(برنج، ماكاراني، نان) كه بايد از منابع غذايي حاوي فيبر استفاده شود تا آزاد شدن اين منابع آهسته‌تر و متعادل‌تر صورت گيرد.

وي در ادامه گفت: حتي‌الامكان خرما و كشمش جايگزين مواد قندي از جمله زولبيا و باميه شود.

وي در خاتمه گفت: يبوست ناشي از روزه بدليل مصرف بيش از حد چاي پررنگ كاهش مصرف مايعات بوده كه با مصرف متعادل از ميوه و سبزي از آن پيشگيري مي‌شود./ع2

برچسب ها: برنج ، یبوست ، زولبیا
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.