وي افزود: مناسب نبودن غذا باعث بروز علايمي از جمله سردرد، سرگيجه در طول روز شده و بايد از غذاهايي استفاده شود كه انرژي خود را به صورت تدريجي آزاد ميكنند مثل منابع كربوهيدراتي(برنج، ماكاراني، نان) كه بايد از منابع غذايي حاوي فيبر استفاده شود تا آزاد شدن اين منابع آهستهتر و متعادلتر صورت گيرد.
وي در ادامه گفت: حتيالامكان خرما و كشمش جايگزين مواد قندي از جمله زولبيا و باميه شود.
وي در خاتمه گفت: يبوست ناشي از روزه بدليل مصرف بيش از حد چاي پررنگ كاهش مصرف مايعات بوده كه با مصرف متعادل از ميوه و سبزي از آن پيشگيري ميشود./ع2