پروين ميرميران متخصص تغذيه در گفتگو با
خبرنگار علمي باشگاه خبرنگاران، گفت: در هرم غذايي، سوسيس و كالباس جزء الگوي غذايي صحيح و سالم نميباشد و بدليل اضافه كردن مواد نگهدارنده از جمله نيترات كه داراي عواض گوناگون از جمله سرطان است و بايد تنها به صورت تنوع و حداقل ماهي 1 يا 2 مصرف شود.
وي افزود: در ماه مبارك رمضان در وعدههاي افطار و سحر، سوسيس و كالباس به طور كامل بايد از سبد غذايي حذف شود زيرا مصرف اين نوع مواد غذايي باعث تشنگي بيش از اندازه در خود شده و باعث دشوار شدن روزهداري در طول روز ميشود.
وي عنوان كرد: هنگام سحر و افطار مواد غذايي مثل سيبزميني پخته، نان، سبزي، خيار، گوجه استفاده شود و ساندويچ مرغ خانگي جايگزين ساندويچ سوسيس و كالباس شود./ع2