وی در ادامه گفت: خیلی از افراد نیز گرایش شدیدی به سمت شیرینی های سنتی پیدا می کنند که با استفاده از روغن جامد تهیه می شوند که باعث افزایش کلسترول بد خون می شود و ممکن است اثرات مخرب بدی داشته باشد.
زراتی در ادامه تصریح کرد: مصرف حلیم با روغن های جامد حیوانی طبخ می شوند و با مقدار زیادی از شکر استفاده می شود.
این متخصص تغذیه با اشاره به اینکه در برخی از فرهنگ ها به حلیم نمک اضافه می کنند اظهار داشت: مصرف این مواد غذایی در طول سال می توانند مضر باشند به ویژه در ماه مبارک رمضان به دلیل اینکه دستگاه گوارش خالی بوده و اگر بخواهد به طور ناگهانی معده پر شود فرد را دچار مشکل می کند.
وی در ادامه توصیه کرد: اگر سوپ، آش، حلوا یا حلیم استفاده می کنیم حتماً دارای حداقل ممکن چربی و نمک باشد.
وی در پایان خاطر نشان کرد: اگر کسی تعریق زیاد در طول روز داشته باشد نمک مورد نیاز بدن مصرف شده که باید با آجیل نیمه شور، یک لیوان دوغ همراه با شام آن را تأمین کنیم و مشکل خاصی پیش نخواهد آمد./ع2