بيماري پرفشاري خون با استفاده از برخي از مواد غذايي همچون فست‌فودها دو چندان مي‌شود.

پروين مير‌ميران متخصص تغذيه و رژيم درماني در گفتگو با خبرنگار کلينيک باشگاه خبرنگاران گفت: برخي از افراد به بيماري پرفشاري خون مبتلا هستند كه بايستي از مواد غذايي كه باعث تنظيم فشار خون شده استفاده شود و از فست‌فودها به دليل داشتن مقدار سديم فراوان كه باعث تشديد بيماري است استفاده نشود.

وبي افزود: برخي از بيماري‌ها مانند پرفشاري خون هيچ‌گونه نشانه و علامتي ندارند و بايستي از مواد غذايي كه باعث فشار‌خون شده استفاده شود زيرا عدم رعايت مواد غذايي در رژيم غذايي اين دسته از افراد به بيماري‌هاي سكته‌اي، قلبي، مغزي و نقص عضو دچار مي‌شوند.

وي در ادامه به افراد مبتلا به پرفشاري خون توصيه كرد: از مواد غذايي بسيار كم‌نمك و كم‌چرب که سرشار از فيبر و سبزي‌ ها هستند استفاده  کنند تا بيماريشان تشديد نشود.
برچسب ها: فست فود ، فشارخون ، چربی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.