وي به والدين اين افراد توصيه كرد: تا در وعده سحر از نان هاي سبوس دار مانند: نان سنگك استفاده كنند زيرا نان سنگك باعث مي شود روزه داري مدت زمان بيشتري سير بماند.
وي با اشاره به اينكه خورشت هاي ايراني حاوي ادويه فراواني مي باشند تاكيد كرد: مادر بايد طوري وعده سحري را تنظيم كند كه از غذاهايي با ادويه زياد كمتر استفاده كنند چون ادويه جات باعث تشنگي اين نوجوان روزه دار مي شود.
ذراتي در ادامه تصريح كرد: به جاي مصرف شربت ها كه خيلي از افراد استفاده مي كنند از خرما براي تامين قند خون استفاده شود.
وي در ادامه افزود: در صورت امكان در وعده سحر از ماست يا شير براي تامين كلسيم و ويتامين هاي مورد نياز بدن استفاده كنند.
وي در پايان خاطرنشان كرد: در وعده افطار فراموش نكنيم براي اين افراد از پروتئين مناسب دارند از جمله سفيده تخم مرغ و يا تخم مرغ كامل 3 تا 4 بار در هفته استفاده كنند تا پروتئين مورد نياز براي واكنش هاي بدنشان تامين شود و با مشكل خاصي برخورد نكنند./ ع2