مسعود کیمیاگر متخصص تغذیه و عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در گفتگو با خبرنگار علمی باشگاه خبرنگاران، گفت: هم اکنون بیش از دو سوم مبتلایان به دیابت نوع دو به اضافه وزن دچار بوده و این روند رو به افزایش است ضمن اینکه افزایش وزن معضلی بوده که در مبتلایان به دیابت نوع یک نوع در حال رشد است.
وی در ادامه با بیان اینکه تنها کاهش 5 درصد از وزن مبتلایان به دیابت می تواند قند خون و نیاز به مصرف دارو را برای این بیماران به طرز چشمگیری کاهش دهد، خاطرنشان کرد: مصرف چربی جامد برای مبتلایان به دیابت ممنوع است چرا که مقدار قابل توجهی وزن افرادی افزایش می دهد.
کیمیاگر با تأکید براینکه مبتلایان به دیابت باید به مصرف چربی های پنهان توجه کنند، تصریح کرد: 6 درصد چربی های پنهان از طریق الیاف گوشت قرمز که به نظر فاقد هرگونه چربی باشد، وارد بدن می شوند بنابراین افراد مبتلا به دیابت باید مصرف گوشت قرمز را به حداقل برسانند./ع2