قائم مقام معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزي آذربايجان شرقي گفت: افزايش توليد و مرغوبيت گوشت، کمک به حفظ و احياي مراتع و استفاده از محصولات جانبي کشاورزي در تغذيه دام ها را مي توان از محاسن ديگر پرواربندي قلمداد كرد.

ثقلینی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: پرورش دام براي چاق کردن مناسب آن به منظور توليد گوشت در کمترين زمان، هزينه کم و خوراک مناسب همان پرواربندي است.

وي تصريح کرد: پرواربندي موجب برگشت سريع سرمايه و سوددهی مناسب در کوتاه مدت مي شود.

قائم مقام معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزي آذربايجان شرقي ادامه داد: انتخاب بره هاي جوان براي پرواربندي و حاصل شدن چربي و اضافات کمتر ضروري است.

ثقلینی تاکید کرد: گلّه داران باتجربه هر ساله تعدادي از بره هاي خود را پس از پايان مرحله شيرخوارگي، جايگزين قوچ ها و ميش هاي گله نموده و بقيه بره ها را براي پرواربندي به پرواربندان مي فروشند/س

برچسب ها: مرغوبیت ، گوشت ، پرواربندی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.