به
گزارش
خبرنگار ورزشي باشگاه خبرنگاران، سالهاست که چينيها و ژاپنيها
همراه با غذايشان چاي و يا نوشيدني گرم مصرف ميکنند، زيرا آنان معتقدند که
مصرف مايعات گرم همراه با غذا به مراتب بيضررتر از آب سرد است.
خوردن
يک ليوان نوشيدني خنک بسيار مطبوع است حال در حاليکه وقتي شما با غذاي خود
يک ليوان آب سرد مينوشيد، آب سرد تودههاي چربي را که شما با غذا
خوردهايد سفت و منجمد ميکند اين عمل فرآيند هضم غذا را کند کرده و نيز
زماني که با اسيد معده ترکيب ميشود، تجزيه شده و به سرعت توسط روده جذب
ميشود اين اتفاق حتي سريعتر از غذاي جامد در روده ميافتد.
از طرفي
چربي موجود در غذا که به واسطه آب سرد سفت شده بود، سطح روده را ميپوشاند و
مانع تماس مستقيم و موثر پرزهاي روده با غذا شده و به تدريج بخشي از غذا
در جداره روده باقي ميماند که همين امر ميتواند در برخي افراد موجب بروز
تودههاي انسدادي و حتي محل مناسبي براي سرطان شود.
شايد وقت آن رسيده
که ما هم خود را با اين عادت خوب مردم آسياي شرقي وفق دهيم و به توصيه
کارشناسان عمل کرده و پس از غذا سوپ رقيق و نوشيدني گرم بخوريم./آق