در تحقیقاتی که بر روی 230 نفر روزه دار صورت گرفته است نشان داده شده که روزه داری منظم خطر بیماریهای قلبی و عروقی را کاهش میدهد.
در واقع به هنگام روزه داری بدن کلسترول بیشتری آزاد میکند و اجازه میدهد کلسترول به جای گلوکز به عنوان منبع انرژی استفاده گردد، به این ترتیب تعداد سلول های چربی کاهش می یابد در واقع این جنبه مهم است که چرا روزه منجر به کاهش چربی و کاهش احتمال پیشرفت مقاومت انسولین یا دیابت میشود.
افرادی که روزه میگیرند 58 درصد کمتر نسبت به افرادی که روزه نمیگیرند در معرض خطر بروز بیماریهای قلبی و عروقی قرار دارند.
بیماران قلبی و بیماران مبتلا به پرفشاری خون یا به اصطلاح بیماران فشار خونی قبل از روزه گرفتن حتما با پزشک قلب و عروق مشورت کنند./ع