به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران مرکز فارس، 70هزار هکتار از مزارع استان فارس به کشت ارگانیک اختصاص یافت.
کارشناس محصولات ارگانیک جهاد کشاورزی فارس گفت: این میزان در مقایسه با پارسال 15 درصد رشد داشته است.
هاشمی با اشاره به به تولید بیش از 100 هزار تن انواع محصولات ارگانیک در فارس افزود: مرکبات، سیب، انار، خرما، انجیر، گردو، گل محمدی، باریجه، زعفران، گوجه فرنگی، خیار سبز، شمام، پیاز، سیب زمینی، بادمجان، لوبیا سبز، کدو، باقلا، کنار پیوندی، ریشه محک، زیره و آویشن از جمله محصولات تولید شده بصورت ارگانیک و سالم در فارس است.
کشاورزی ارگانیک مدیریت تولید مناسب و از نهادهای سنتز شده به دور است.
این نهاد های سنتز شده مانند کودهای شیمیایی ، آفت کش ها ، دارو ها، بذر اصلاح شده ژنتیکی و تابش اشعه ها است.
در این نوع کشت کودهای آلی و کمپوست مصرف و با آفات نیز به صورت بیولوژی مبارزه میشود.
در این روش ضمن تقویت خاک و حفظ ریزمغذیها نیازی به مصرف سموم و کودهای شیمیایی نیست.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی فارس هم کاهش هزینههای تولید را از دیگر مزایای مثبت تولید محصول سبز خواند و گفت: کشاورزی سبز با اکولوژی نیز هماهنگ است و با تثبیت بافت خاک، حفظ چرخه آب و مواد غذایی سبب کمترین آلودگی در زمین میشود.
فارس 90 درصد محصولات کشاورزی ارگانیک کشور را تولید می کند.
فارس 46080 گواهی ارگانیک برای محصولات انجیر ، خرما ، انار ، انگور ، زیره ، گل محمدی بادام ، سماق و بنه از شرکت معتبر بین المللی صدور گواهی ارگانیک گرفته است که این میزان بیش از 90 درصد گواهی های دریافت شده در کل کشور است./س