شير کم چرب در ظاهر بدون مواد پروتئینی است ولی در عین حال غنی از پروتیئن بوده که در سلامتی مغز و اعصاب تاثیر بسزایی دارد.

احمد رضا درستی متخصص تغذیه و رژیم درمانی در گفتگو با خبرنگار  علمي باشگاه خبرنگاران گفت:  بعضی از افراد به دلیل برخی از عوارض ناشی از شیر پر چرب از شیر کم چرب استفاده می کنند.

 وی افزود: شیر کم چرب در ظاهر بدون مواد پروتئینی است ولی در عین حال غنی از ویتامین B2 بوده که درسلامتی  مغز و اعصاب تاثیر  بسزایی دارد.

 وی در ادامه گفت: شیر کم چرب در حالی که چربی بسیار کمی داشته از عوارض عصبی در فرد جلوگیری می کند.

 وی به افراد توصیه کرد: برای سلامت  نگه داشتن سلول های بدن از مواد غنی از پروتیئن همچون شیر کم چرب استفاده شود و مصرف شیرهای پرچرب را در برنامه غذایی به حداقل برسانند./ع2
برچسب ها: شیر ، پروتئین ، چرب
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار