به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران؛مديرکل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان قم، اظهار داشت: شرکت« عمران مارون» از بين 5 سرمايهگذار متقاضي حضور در منطقه نمونه گردشگري «حوض سلطان» با بيشترين امتياز انتخاب شد و به زودي طرح تفضيلي خود را براي تصويب در کميته تخصصي ارائه ميدهد.
«عليرضا ارجمندي» حفظ محيط زيست و بر هم نخوردن اکوسيستم درياچه را از مهمترين دغدغههاي ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان قم در ايجاد اين سايت گردشگري خواند و افزود: يقين داريم با تاکيدي که به سرمايهگذار درباره محيط زيست شده، خللي در محيط زيست حوض سلطان ايجاد نخواهد شد.
وي همچنين از ايجاد قسمتهاي مختلف در اين مجموعه گردشگري خبر داد و گفت: خدمات پزشکي، تفريحي، سياحتي، اقامتي، پذيرايي و ... از جمله اقدامات سرمايهگذار در سايت گردشگري حوض سلطان است و در کنار آن جاذبههاي بديع، متنوع و زيباي اين درياچه در معرض ديد علاقهمندان قرار خواهد گرفت.
اين مقام مسوول همچنين درباره موقعيت جغرافيايي درياچه حوض سلطان افزود: درياچه حوض سلطان در 40 کيلومتري شمال شهرستان قم و 85 کيلومتري جنوب تهران واقع است که از نظر اکولوژي جاذبه بالايي دارد و اغلب مسافران تهران ـ قم علاقهمند به ديدن آن هستند.
وي با اظهار اميدواري درباره اجراي سريع اين طرح گفت: اميدواريم به زودي شاهد بازشدن راه بازديد گردشگران از اين درياچه باشيم.
ارجمندي استان قم را داراي 12 منطقه نمونه گردشگري خواند و افزود: با پيگيري مستمر ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان قم، تاکنون سرمايهگذاران 6 منطقه نمونه گردشگري انتخاب شدهاند.
وي تصريح کرد: دو منطقه نمونه گردشگري از جمله فاز اول منطقه نمونه گردشگري خلجستان( دهکده صبا) در نوروز سال 91 به بهرهبرداري ميرسند و به زودي سرمايهگذاران ساير مناطق گردشگري نيز انتخاب و معرفي خواهند شد. /س